Expeditie fotografica in Dobrogea
Romana English Franšais Deutsch Italiano

Expeditie fotografica in Dobrogea cu Daniel Petrescu

Dobrogea este probabil cea mai fotogenica zona a Romaniei, ea fiind foarte putin cunoscuta publicului larg. Pentru a explora Dobrogea ai nevoie de pasiune, rabdare si cunostinte. Ibis Tours va propune o expeditie fotografica in care veti putea sa descoperiti un loc deosebit de spectaculos cu o varietate extraordinara. Peisajele dobrogei iti taie respiratia, intinderile de stepa unde ciobanii isi pasc oile, rezervatiile cele mai intinse din Romania, si viata salbatica te asteapta sa le imortalizezi.

Expeditia fotografica condusa de catre Daniel Petrescu in Dobrogea va va deschide portile secrete ale acestui capat de Europa, atat de controversat dar si atat de iubit de impatimitii de natura, istorie si fotografie. Fiecare anotimp transforma Dobrogea in ceva nou, ceea ce face ca o expeditie fotografica sa poata avea loc in orice perioada a anului. Fie ca doriti sa fotografiati natura sau oamenii locului, casele etc. Dobrogea nu va dezamagi.

Abordarea subiectelor este variata, expeditia fotografica se va adapta cerintei participantilor sau anotimpului.

- Fotografiatul pasarilor se poate face din masina sau din cort de camuflaj. Specii spectaculoase ca dumbraveanca si prigoria sunt destul de usor de abordat in sezonul cald. Pentru pasari se recomanda obiective de minim 300mm sau zoom echivalent.

- Fotografia de peisaj in Dobrogea este destul de usor de abordat insa uneori datorita spatiilor largi, se recomanda obiective wide de 15-28mm. Trepiedul este foarte necesar in unele situatii, in special in momentul cand se doresc expuneri multiple. De multe ori lumina din Dobrogea este un pic dura. Un filtru polarizator poate fi util cand se fotografiaza la amiaza.

- Fotografia macro in Dobrogea - aceasta parte a Romaniei ofera posibilitati nebanuite cand vine vorba de lumea macro. Ca echipament aveti nevoie de un obiectiv macro si de un flash. Subiecte ca fluturii si libelulele au nevoie o distanta mai mare pentru a sta relaxate, astfel se recomanda obiective macro mai mari - 150-180mm sau obiective cu tuburi macro. Pe parcursul expeditiei in Dobrogea din timpul sezonului cald, exista nenumarate posibilitati de a fotografia insectele in diferite ipostaze.

Pentru a incropi o expeditie in Dobrogea cat mai aproape de dorintele dumneavoastra, va rugam sa ne contactati. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp si sa gasim o solutie optima.

Cine este Daniel Petrescu?

Daniel este unul din cei mai cunoscuti fotografi din Dobrogea si Romania specializat in fotografierea naturii. Fotografierea pasarilor si animalelor este pasiunea sa de mai bine de un deceniu. Daniel este un ghid profesionist si a colaborat la realizarea mai multor reportaje video si fotografice despre Delta Dunarii pentru BBC, ZDF, Animal Planet, National Geographic etc. Fotografiile sale au fost expuse in tara cat si in strainatate si au fost publicate de numeroase reviste. Daniel este si co-proprietarul Ibis Tours. Aflati mai multe despre el la www.danielpetrescu.ro

Foto Tururi in Delta Duanrii si Dobrogea Vezi de asemenea

Foto tururi in Delta Dunarii si Dobrogea

           
Foto tur in Delta Dunarii
Foto Tur in Delta Dunarii cu Ibis Tours si Daniel Petrescu pentru pasionatii de fotografie si de natura. Foto turile se organizeaz la cerere pentru unu sau mai multi fotografi.
» citeste tot
Excursii cu Salupe
Expeditii fotografice in Dobrogea, cu Daniel Petrescu si Ibis Tours. Peisajul dobrogean este unul din cele mai spectaculoase din Romania. Profitati de aceasta oferta pentru a descoperi locuri nebanuite din Romania.
Curs de fotografie in Delta Dunarii
Curs de fotografie - Invatati sa fotografiati viata salbatica- pasari, animale, insecte. Fotografie macro, fotografie din cort de camuflaj, tehnici de abordare a animalelor si pasarilor salbatice.
» citeste tot
» sus in pagina
» Prima pagina
» Excursii
» cu Hoteluri Plutitoare
» cu Salupe
» Oferte Speciale
» Foto tururi
» in Delta Dunarii
» in Dobrogea
» Curs foto
» Flota Ibis
» Stiri Delta Dunarii
» Preturi
» Despre Ibis
» Impresii de calatorie
» Galerie Foto
» Galerie Video
» Despre Delta Dunarii
» Sfaturi practice
» Links
» Contact
Ibis Tours - Dimitrie Sturza Str. No6 , Tulcea , postal code: 820123 , email: , tel: 0040 (0) 240 512 787, www.ibis-tours.ro
prima pagina - flota ibis - despre ibis - excursii - preturi - oferte speciale - despre delta dunarii - sfaturi practice - galerie foto - contact
Fotografii oferite de Daniel Petrescu - www.danielpetrescu.ro