Foto tur | Delta Dunarii | Dobrogea
Romana English Franšais Deutsch Italiano

Foto tur in Delta Dunarii cu Daniel Petrescu

Pentru cei pasionati de Delta Dunarii si de fotografie in acelas timp Ibis Tours ofera acest Foto Tur in Delta Dunarii in compania unui fotograf cu experienta. Foto turul se poate dsfasura in orice perioada a anului si poate sa se intinda pe perioada unui weekend sau chiar mai multe zile.

Pe parcursul foto turului in Delta Dunrii se v-or aborda diverse subiecte lucrul acesta depinzand si de preferintele si dotarea tehnica a fotografilor. Fotografiatul pasarilor, spre exemplu, nu se poate face cu aparate cu obiective mai mici de 300mm iar fotografia macro nu este posibila fara un aparat capabil. Itinerariul foto turului in Delta Dunarii va fi adaptat in concordanta cu situatia meteorologica, nivelul apei, sezon, echipamentul detinut, si preferintele fotografilor.

- Fotografiatul pasarilor din barca in timpul mersului sau in stationare. Folosirea unui trepied nu este o solutie foarte buna mai ales daca in barca se afla mai multi fotografi. Se recomanda obiective de la 300 la 400mm cu stabilizator de imagine pentru fotografia hand-held.

- Fotografiatul pasarilor din cortul de camuflaj este tehnica fotografica ce poate da rezultate extraordinare. Daca amplasarea cortului de camuflaj este bine gandita atunci pasarile se vor apropia foarte mult, uneori chiar vor ateriza pe el. Pentru fotografierea din cort este necesara utilizarea unui trepied. Cortul de camuflaj poate fi oferit de catre Ibis Tours pe parcursul unui fototur in Delta Dunarii.

- Fotografia de peisaj se face de cele mai multe ori din barca dar in unele cazuri si de pe mal. Folosirea unui trepied in barca este mai putin practica, insa pentru fotografierea de pe mal este recomandat.

- Fotografia macro in Delta Duarii se poate face din barca sau sau pe mal. In ambele cazuri este nevoie de un obiectiv macro si de un flash. Subiecte ca fluturii si libelulele au nevoie o distanta mai mare pentru a sta relaxate, astfel se recomanda obiective macro mai mari - 150-180mm sau obiective cu tuburi macro. Pe parcursul foto tururilor din Delta Dunarii din timpul sezonului cald, exista nenumarate posibilitati de a fotografia insectele in diferite ipostaze.

Pentru a incropi un foto tur in Delta Dunarii cat mai aproape de dorintele dumneavoastra, va rugam sa ne contactati. Vom incerca sa va raspundem in cel mai scurt timp si sa gasim o solutie optima.

Cine este Daniel Petrescu?

Daniel este unul din cei mai cunoscuti fotografi din Delta Dunarii si Romania specializat in fotografierea naturii. Fotografierea pasarilor si animalelor este pasiunea sa de mai bine de un deceniu. Daniel este un ghid profesionist si a colaborat la realizarea mai multor reportaje video si fotografice despre Delta Dunarii pentru BBC, ZDF, Animal Planet, National Geographic etc. Fotografiile sale au fost expuse in tara cat si in strainatate si au fost publicate de numeroase reviste. Daniel este si co-proprietarul Ibis Tours. Aflati mai multe despre el la www.danielpetrescu.ro

Foto Tururi in Delta Duanrii si Dobrogea Vezi de asemenea

Foto tururi in Delta Dunarii si Dobrogea

           
Foto tur in Delta Dunarii
Foto Tur in Delta Dunarii cu Ibis Tours si Daniel Petrescu pentru pasionatii de fotografie si de natura. Foto turile se organizeaz la cerere pentru unu sau mai multi fotografi.
Excursii cu Salupe
Expeditii fotografice in Dobrogea, cu Daniel Petrescu si Ibis Tours. Peisajul dobrogean este unul din cele mai spectaculoase din Romania. Profitati de aceasta oferta pentru a descoperi locuri nebanuite din Romania.
» citeste tot
Curs de fotografie in Delta Dunarii
Curs de fotografie - Invatati sa fotografiati viata salbatica- pasari, animale, insecte. Fotografie macro, fotografie din cort de camuflaj, tehnici de abordare a animalelor si pasarilor salbatice.
» citeste tot
» sus in pagina
» Prima pagina
» Excursii
» cu Hoteluri Plutitoare
» cu Salupe
» Oferte Speciale
» Foto tururi
» in Delta Dunarii
» in Dobrogea
» Curs foto
» Flota Ibis
» Stiri Delta Dunarii
» Preturi
» Despre Ibis
» Impresii de calatorie
» Galerie Foto
» Galerie Video
» Despre Delta Dunarii
» Sfaturi practice
» Links
» Contact
Ibis Tours - Dimitrie Sturza Str. No6 , Tulcea , postal code: 820123 , email: , tel: 0040 (0) 240 512 787, www.ibis-tours.ro
prima pagina - flota ibis - despre ibis - excursii - preturi - oferte speciale - despre delta dunarii - sfaturi practice - galerie foto - contact
Fotografii oferite de Daniel Petrescu - www.danielpetrescu.ro