Foto tururi | Delta Dunarii | Dobrogea
Romana English Franšais Deutsch Italiano

Foto tururi in Delta Dunarii si Dobrogea cu Daniel Petrescu

Daca sunteti pasionati de fotografie si visati sa fotografiati natura, ati ajuns la locul potrivit. Ibis Tours va poate implini visele prin oferta de tururi fotografice in Delta Dunarii si Dobrogea. Impreuna cu Daniel Petrescu veti putea descoperi locuri nebanuite ce asteapta sa fie fotografiate.

Tururile fotografice pot avea o tema prestabilita, pot include cursuri de fotografie sau pot fi motivul unui team building deosebit.

Cine este Daniel Petrescu?

Daniel este unul din cei mai cunoscuti fotografi din Delta Dunarii si Romania specializat in fotografierea naturii. Fotografierea pasarilor si animalelor este pasiunea sa de mai bine de un deceniu. Daniel este un ghid profesionist si a colaborat la realizarea mai multor reportaje video si fotografice despre Delta Dunarii pentru BBC, ZDF, Animal Planet, National Geographic etc. Fotografiile sale au fost expuse in tara cat si in strainatate si au fost publicate de numeroase reviste. Daniel este si co-proprietarul Ibis Tours. Aflati mai multe despre el la www.danielpetrescu.ro

Daca v-am captat atentia atunci va rugam sa alegeti unul dintre foto tururile de mai jos pentru detalii de organizare.

Foto Tururi in Delta Duanrii si Dobrogea Vezi de asemenea

Foto tururi in Delta Dunarii si Dobrogea

           
Excursii cu Hotel Plutitor
Foto Tur in Delta Dunarii cu Ibis Tours si Daniel Petrescu pentru pasionatii de fotografie si de natura. Foto turile se organizeaz la cerere pentru unu sau mai multi fotografi.
» citeste tot
Excursii cu Salupe
Expeditie fotografica in Dobrogea, cu Daniel Petrescu si Ibis Tours. Peisajul dobrogean este unul din cele mai spectaculoase din Romania. Profitati de aceasta oferta pentru a descoperi locuri nebanuite din Romania.
» citeste tot
Team building
Curs de fotografie - Invatati sa fotografiati viata salbatica- pasari, animale, insecte. Fotografie macro, fotografie din cort de camuflaj, tehnici de abordare a animalelor si pasarilor salbatice.
» citeste tot
» sus in pagina
» Prima pagina
» Excursii
» cu Hoteluri Plutitoare
» cu Salupe
» Oferte Speciale
» Foto tururi
» in Delta Dunarii
» in Dobrogea
» Curs foto
» Flota Ibis
» Stiri Delta Dunarii
» Preturi
» Despre Ibis
» Impresii de calatorie
» Galerie Foto
» Galerie Video
» Despre Delta Dunarii
» Sfaturi practice
» Links
» Contact
Ibis Tours - Dimitrie Sturza Str. No6 , Tulcea , postal code: 820123 , email: , tel: 0040 (0) 240 512 787, www.ibis-tours.ro
prima pagina - flota ibis - despre ibis - excursii - preturi - oferte speciale - despre delta dunarii - sfaturi practice - galerie foto - contact
Fotografii oferite de Daniel Petrescu - www.danielpetrescu.ro