Pescuit in Delta Dunarii - oferte speciale
Romana English Franšais Deutsch Italiano

Pescuit si relaxare In Delta Dunarii - oferte speciale

In Delta Dunarii, Ibis Tours va ofera cateva excursii cu Hoteluri Plutitoare la preturi promotionale. Perioadele alese de noi pentru aceste tururi sunt deosebite si va ofera posibilitatea de a vedea Delta Dunarii in ipostaze necunoscute majoritatii vizitatorilor. Aici va prezentam oferta noastra pentru excursiile de iarna, pescuit in Delta Dunarii. Pentru pescarii inraiti se pot alege perioade speciale in care dupa solunare se estimeaza sanse maxime pentru o anumita spcie de peste (crap, stiuca, salau, somn, biban etc.)
Oferte Speciale Vezi de asemenea

Excursie Iarna in Delta Dunarii

Harta Deltei Dunarii, Traseu Tulcea-LeteaMajoritatea turistilor viziteaza Delta Dunarii vara dar putini stiu cat este de spectaculoasa in timpul iernii. O excursie pe timp de iarna poate fi o experienta extraordinara cu adevarat de neuitat. Relaxarea este totala la bordul unui Hotel Plutitor ce aluneca usor pe canalele marginite de stuful galben printre sutele de pasari sosite la iernat. Chiar daca este frig vinul fiert va va incalzi si corpul si sufletul in atmosfera intima a salonului cu geamuri mari ce ofera o vedere panoramica peste intinderea de ape. Delta Dunarii este ideala pentru evadarea din stresantul cotidian.

Exemplu de program:

Confort: Hotel plutitor 4 stele
Grupuri de 10 - 20 persoane

Ziua 1: Primirea invitatilor pe hotelul plutitor cu cocktail-ul de bun venit si prezentarea acestora programul pentru urmatoarele zile.

Ziua 2: Dimineata, dupa micul dejun va incepe calatoria pe Dunare si pe canalele acesteia, hotelul plutitor indreptandu-se spre Crisan. In jurul pranzului se va ancora langa satul Crisan unde se va face o excursie cu salupa pe canale. Dupa revenirea la bord se va continua croaziera pe Dunare pana la Mila 8.5 unde se va intra pe Dunarea Veche. Vasul va ancora in apropierea Canalului Magearu. Seara dupa cina se poate opta pentru diverse activitati- relaxare sau seara antrenata de muzica si bauturi incalzitoare de suflet.

Ziua 3: Dimineata dupa micul dejun se va face imbarcarea pe Salupa si se va pleca spre satul Letea, cel mai frumos sat al Deltei Dunarii. Drumul va dura aproximativ o ora si jumatate timp in care salupa va strabate spectaculosul canal Magearu. Pe tot parcursul excursiei se va servi la bord vin fiert sau tuica fiarta iar pentru evitarea frigului vor fi puse la dispozitie paturi. La sosirea in sat se va face o prezentare a locului si se va servi un pahar de vin de Letea. Dupa o plimbare prin sat se va pleca inapoi spre Hotelul Plutitor unde se va servi pranzul. In timpul servirii mesei, Hotelul Plutitor se va deplasa spre satul Mila 23 unde va ajunge seara. Dupa o cina cu mancaruri traditionale va incepe distractia dupa dorinte.

Ziua 4: Dupa servirea micului dejun Hotelul Plutitor se va deplasa catre Lacul Furtuna. Optional se poate vizita satul Mila 23 sau manastirea de pe grindul Stipoc. In zona lacului Furtuna se va lua pranzul si se va face o excursie la Lacul Crulic cu Salupa. Dupa excursie se va pleca cu hotelul plutitor catre Tulcea. Seara se va opri pe canalul Mila 36 unde se va organiza un gratar si un mic foc de tabara stins cu mult vin si muzica.

Ziua 5: In timp ce se serveste micul dejun hotelul plutitor se va deplasa catre Tulcea unde va ajunge in jurul orei 8:30 cand va avea loc debarcarea si plecarea catre casa.

Pret special: contactati Ibis Tours

Servicii incluse:

excursie in Delta Dunarii cu hotelul plutitor de 4 stele, tractat de salupa BM

cazare camere duble, TV, aer conditionat, grup sanitar

restaurant modern cu terasa - acces la sistemul audio-video (dupa preferinte)

pensiune completa - meniuri diversificate

apa minerala, plata, ceaiuri si cafea, vin fiert si tuica fiarta

agrement - barci cu motor - se platesc separat

» sus in pagina

Weekend cu prietenii in Delta Dunarii

Harta Deltei Dunarii, Traseu Tulcea Crisan Caraorman mila 36

NOU in 2009 - OFERTA SPECIALA DE PRIMAVARA

Daca aveti prieteni cu care nu reusiti sa va intalniti decat foarte rar atunci un weekend cu ei pe hotelul plutitor este ideal pentru a recupera din timpul pierdut. Intimitatea oferita de o croaziera in Delta Dunarii cu Hotelul Plutitor este ideala pentru relaxare si depanarea de amintiri.

Program de 3 zile in Delta Dunarii cu cazare pe hotel plutitor de 4 stele acompaniat de barci la rame si cu motor.

Confort: Hotel plutitor 4 stele
Grupuri organizate de 10-20 persoane

Sosire ora 11:00

Ziua 1: Dupa cazarea invitatilor in camere se va pleca din Tulcea pe canalul Sulina pe traseul Partizani, Maliuc, Crisan. De la Crisan pontonul va intra pe Dunarea Veche pana in apropierea satului Mila 23. Drumul va dura aprox 5 ore iar pranzul se va servi in timpul mersului. Dupa stabilirea locului de innoptare, optional se poate face o plimbare cu barcile la vasle. Se va innopta pe canalul Eracle, aproape de lacul Trei Iezere.

Ziua 2: Dupa micul dejun se va vizita Lacul Trei Iezere sau optional o interesanta minastire, amplasata in mijlocul Deltei Dunarii la Stipoc. Dupa prinz se va pleca mai departe pe canalele Sontea, se va vizita satul de pescari lipoveni Mila 23 si mai departe pina in preajma Lacului Furtuna. Aici se va acosta intr-un loc unde sa se poata cobori pe un grind mai inalt. Se poate face un concurs de pescuit la biban si cei care nu sunt interesati de pescuit pot face o plimbare cu salupita pentru a vedea zona Olguta, Razboinita si Vacaru. Seara foc de tabara la mal cu barbeque. Se innopteaza in preajma lacului Furtuna.

Ziua 3: Dupa micul dejun se va pleca spre Tulcea, se mai face o oprire in zona pentru a se vedea pasarile din Lacul Furtuna. La Tulcea se va ajunge pe traseul Sontea, Baclanesti, Girla Sontea, lacul Nebunu, Sireasa, Canal 35. Sosirea la Tulcea, in jurul orei 1600.

Pret special: contactati Ibis Tours

Oferta valabila in perioada - Martie - Aprilie a fiecarui an

Servicii incluse:

Excursie in Delta Dunarii cu hotelul plutitor de 4 stele, tractat de salupa BM

cazare camere duble, TV, aer conditionat, grup sanitar

restaurant modern cu terasa - acces la sistemul audio-video (dupa preferinte)

pensiune completa - meniuri diversificate

apa minerala, plata, ceaiuri si cafea

agrement - barci cu motor

» sus in pagina

Pescuit si relaxare in Delta Dunarii

Harta deltei Dunarii, Traseu Murighiol-Crisan-Tulcea Pentru cei ce isi doresc cateva zile de relaxare totala, o excursie cu hotelul plutitor este obligatorie. Daca nu veti fi multumiti va vom returna banii. Partidele de pescuit amator sunt un mod ideal de a va relaxa. Pe parcursul unei astfel de excursii deconectarea este totala iar inchiderea telefonului mobil obligatorie…

Plaja si pescuit in weekend la Sfantu Gheorghe

Program de 3 zile cu cazare pe hotel plutitor de 4 stele

Confort: Hotel plutitor 4 stele
Grupuri organizate de 10-20 persoane

Ziua 1: Sosire la Murighiol ora 10:00 si imbarcare pe Hotel Plutitor. In timp ce se face deplasarea spre Canalul Perivolovca se serveste pranzul de bun venit la bordul navei care va ancora pe bratul Sf. Gheorghe in jurul orei 16.00.
Dupa amiaza se poate face o baie in Dunare, plaja pe punte sau se poate pescui. Dupa servirea cinei seara va continua cu dans.

Ziua 2: Dupa micul dejun, pescarii pasionati vor pescui dis de dimineata iar cei care vor sa se bronzeze nu vor pierde ultravioletele de dimineata.
Pranzul va fi urmat de odihna si relaxare in sat sau la bordul Hotelului Plutitor in timp ce acesta se deplaseaza pe canalul Perivolovca spre Crisan. Seara se va ajunge in zona Mila 23 unde sa va face o excursie cu Salupa la o colonie de pasari. Seara festiva cu sampanie si tort se va incheia cu dans.

Ziua 3: Este dimineata in care se mai poate profita de o plaja buna si un pescuit de adio. La pranz Hotelul Plutitor se va deplasa spre Tulcea unde va ajunge in jurul orei 18 cand se va face debarcarea.

Pret special: contactati Ibis Tours

Oferta valabila in perioada - Octombrie - Decembrie a fiecarui an

Servicii incluse:

excursii in Delta Dunarii cu hoteluri plutitoare de 4 stele, tractat de salupa BM

cazare camere duble, TV, aer conditionat, grup sanitar

restaurant modern cu terasa - acces la sistemul audio-video (dupa preferinte)

pensiune completa - meniuri diversificate

apa minerala, plata, ceaiuri si cafea

agrement - barci cu motor

» sus in pagina
» Prima pagina
» Excursii
» cu Hoteluri Plutitoare
» cu Salupe
» Oferte Speciale
» Foto tururi
» in Delta Dunarii
» in Dobrogea
» Curs foto
» Flota Ibis
» Stiri Delta Dunarii
» Preturi
» Despre Ibis
» Impresii de calatorie
» Galerie Foto
» Galerie Video
» Despre Delta Dunarii
» Sfaturi practice
» Links
» Contact
Ibis Tours - Dimitrie Sturza Str. No6 , Tulcea , postal code: 820123 , email: , tel: 0040 (0) 240 512 787, www.ibis-tours.ro
prima pagina - flota ibis - despre ibis - excursii - preturi - oferte speciale - despre delta dunarii - sfaturi practice - galerie foto - contact
Fotografii oferite de Daniel Petrescu - www.danielpetrescu.ro